Ajándék a lelkednek, kibontakozás a stílusodnak!

Te és gardróbod – divat-coaching szolgáltatás!

Neked is ismerős az érzés, amikor hosszas reggeli ruhaválogatás után úgy indulsz rohanva a munkába, hogy végül nem is vagy elégedett a ruhaszetteddel és így az egész napod átjárja ez az elégedetlen érzés?

Ha igen, itt az ideje egy nagyobb válogatást tartanod a gardróbodban!

idezetes_te_es_gardrobod_facebook_1

 

“A személyes alkalmunk pont olyan jó volt, mint ahogy vártam. Néha fájt a szívem
a kiselejtezett ruhákért, de pont az volt a cél, hogy drasztikusan válogassunk,
magamban nem lettem volna képes rá!” – Adrienn

A “Te és a gardróbod” átrendezés szolgáltatás segít, hogy különböző ruhaszetteket alakíts ki magadnak, így egy-egy alkalommal könnyedén kiválaszthatod, hogy mely ruhákban indulj útnak!

A 3 órás szolgáltatást egy “hangolódó” beszélgetéssel kezdjük, hogy jobban megismerhesselek, többet megtudjak rólad, igényeidről és ez alapján tudjunk hatékonyan dolgozni a fennmaradó időben. Ezután átnézzük saját ruhatáradat, megnézzük mely ruhadarabok használhatók, mit-mivel lehet kombinálni, így akár kevés ruhával is sokkal nagyobb “ruhatárad” lesz!

Ezenkívül megnézzük, mely színek és fazonok állnak neked jól, közösen átválogatjuk a ruháidat és kialakítunk egy alap gardróbot számodra.

Készítünk több ruha szettet, melyeket lefotózunk, hogy később ezekből inspirálódhass, vagy ha épp nincs ötleted, egyszerűen csak előhúzod őket és már meg is van az aznapi komfortos ruhakollekciód. 

Ezenkívül segítek abban, hogy tisztábban lásd saját tested, mely részeket emelj ki és melyeket hangsúlyozz kevésbé.

Átnézzük mely színek illenek hozzád és milyen kiegészítőkkel lehet feldobni egy-egy “unalmasnak” tűnő ruhadarabot.

Így időt spórolhatsz meg reggelente, a fölösleges ruháktól is megszabadulhatsz, melyek csak a helyet foglalják gardróbodban és még a jövőbeli ruhavásárlásoknál is könnyebben ki tudod majd válogatni azokat a darabokat, melyeket tényleg hordani fogsz.

A “Te és a gardróbod” szolgáltatás ára 45.000 Ft, mely tartalmazza a 3 órás átrendezést, fotózást és stílus tanácsadást.

Az ajándékkártya megvásárolható a Gardrob üzletben személyesen:

1061 Budapest, Király utca 42.

+36-30-526-6816

hétfő – péntek: 11:00 – 19:00
szombat: 11:00 – 15:00
vasárnap: zárva

vagy Online átutalással:

https://forms.gle/g1Ur4KXjHcuCBGr98