Szolgáltatások

Te és a gardróbod

Neked is ismerős az érzés, amikor hosszas reggeli ruhaválogatás után úgy indulsz rohanva a munkába, hogy végül nem is vagy elégedett a ruhaszetteddel és így az egész napod átjárja ez az elégedetlen érzés?

Ha igen, itt az ideje egy nagyobb válogatást tartanod a gardróbodban!

gardrob_atalakitas_stock

A “Te és a gardróbod” szolgáltatás segít, hogy különböző ruhaszetteket alakíts ki magadnak, így egy-egy alkalommal könnyedén kiválaszthatod, hogy mely ruhákban indulj útnak!

A 3 órás szolgáltatást egy “hangolódó” beszélgetéssel kezdjük, hogy jobban megismerhesselek, többet megtudjak rólad, igényeidről és ez alapján tudjunk hatékonyan dolgozni a fennmaradó időben. Ezután átnézzük saját ruhatáradat, megnézzük mely ruhadarabok használhatók, mit-mivel lehet kombinálni, így akár kevés ruhával is sokkal nagyobb “ruhatárad” lesz!

Ezenkívül megnézzük, mely színek és fazonok állnak neked jól, közösen átválogatjuk a ruháidat és kialakítunk egy alap gardróbot számodra.

Készítünk több ruha szettet, melyeket lefotózunk, hogy később ezekből inspirálódhass, vagy ha épp nincs ötleted, egyszerűen csak előhúzod őket és már meg is van az aznapi komfortos ruhakollekciód. 

Ezenkívül segítek abban, hogy tisztábban lásd saját tested, mely részeket emelj ki és melyeket hangsúlyozz kevésbé.

Átnézzük mely színek illenek hozzád és milyen kiegészítőkkel lehet feldobni egy-egy “unalmasnak” tűnő ruhadarabot.

Így időt spórolhatsz meg reggelente, a fölösleges ruháktól is megszabadulhatsz, melyek csak a helyet foglalják gardróbodban és még a jövőbeli ruhavásárlásoknál is könnyebben ki tudod majd válogatni azokat a darabokat, melyeket tényleg hordani fogsz.

A “Te és a gardróbod” szolgáltatás ára 45.000 Ft, mely tartalmazza a 3 órás átrendezést, fotózást és stílus tanácsadást.

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/Na73aPHkQmaUzVcy7

 

Shopping & Coaching

A tömérdek mennyiségű üzlet és ruha között könnyen olyan darabokhoz nyúlunk, amit nem fogunk felvenni soha vagy már van egy hasonló a szekrényünkben.  Azután jönnek a végeláthatatlan kérdéssorok, kell ez nekem, illik hozzám, nem túl drága, jó minőség…? Sokszor az üzletben tökéletesnek érzett darabról végül kiderül egy két alkalom után, hogy mégsem az igazi, majd évekig a szekrényünk melyére süllyesztjük. Egy hozzáértő szakember segít kiigazodni a sok kérdés között, és azonnal visszajelez mely színek, fazonok a megfelelőek a számodra nem.

kozos_shopping_stock

A “Shopping & Coaching” szolgáltatás egy 3 órás programot takar, ahol egy nagyobb bevásárlóközpontban célzottan körbejárjuk az előre egyeztetett stílusnak megfelelő üzleteket.

Ahhoz, hogy a vásárlás a leghatékonyabban történjen, én már előre lejárom a kiválasztott üzleteket, hogy tisztában legyek a kínálattal.

Az üzletekben mindketten válogatunk ruhákat és közösen megbeszéljük mi az ami jól áll, illik az alakodhoz, stílusodhoz és melyek azok a darabok amikre nincs igazán szükséged.

Majd ezek után az utolsó üzletben “leteszteljük” új tudásod, azaz itt már egyedül válogatsz össze 2-3 szett ruhát és ezeket beszéljük át közösen.

Ezek mellett a vásárlásba beiktatunk egy-egy olyan üzletet is, ahova nem szoktál járni, picit tágítva a stílusod/komfortzónád.

Képzett Life és Business Coach-ként fontosnak tartom, hogy a ruha és az egyén együtt működjön, mint egy önbizalom növelő eszközként használva a ruhatárat.

Mindezek segíteni fognak a jövőben, hogy ne vegyél olyan darabot amit nem hordanál vagy esetleg nem előnyös számodra. Sokkal célzottabban tudsz majd vásárolni és otthon ruha szetteket összeállítani magadnak. Azaz időt és pénzt tudsz megspórolni a jövőbeli vásárlásaid során!

A 3 órás “Shopping & Coaching” szolgáltatás ára 35.000 Ft

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/mKAYDGkv4RPYdu8J7

 

Gardrob VIP

Ha szeretnél egy intimebb hangulatban vásárolni a Gardrob-ban, és kipróbálni milyen az ha a figyelem teljes egészében rád összpontosul, akkor ez egy tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld. Itt nem csak egyedi ruhákat találunk Neked, hanem környezet tudatosan is vásárolhatsz hiszen a legtöbb ruhadarab általad tovább él. A program alatt a fókusz rajtad lesz és én “csupán” mint egy mankó végigkísérem a próbáid.

gardrob_vip_stock

A “Gardrob VIP” szolgáltatás egy 2 órás egyedi vásárlást takar, ahol csak mi ketten leszünk a Gardrob üzletben így ez a vásárlás számodra zavartalanul telhet el, ráadásul a kiválasztott darabokból még 10% kedvezményt is biztosítok számodra!

A vásárlásod alatt nem csupán ruhákat és kiegészítőket fogunk választani, de közösen átbeszéljük mely színek és fazonok számodra az előnyösek, folyamatos visszajelzéseket kapsz a felpróbált ruhákkal kapcsolatban.

Azonban ami számomra a legfontosabb, hogy nem csak a külsőddel, hanem belsőddel is végig foglalkozni fogunk. A 2 órás program a divat-coaching szolgáltatást is takarja, így közösen keressük majd a válaszokat, hogy tudsz igazán együtt élni egy-egy ruhadarabbal, mi az amit eddig nem mertél felvenni és mi akadályozott meg ebben.

A 2 órás “Gardrob VIP” szolgáltatás ára 25.000 Ft

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/tLSZkTFM6c7x8c3i7

 

Egész napos divat-coaching

Ez az élmény teljesen személyre szabott! Képzeled el, hogy minden reggel úgy indulsz el otthonról, hogy Te és a ruhád együtt éltek, ragyogást adtok egymásnak, érzed, hogy végre segítitek egymást, hogy nap mint nap egy új stílusú Nő indul el otthonról!

Szeretnéd, ha egy egységet alkotnál a ruháiddal?

atalakitonap_stock_all_1_1

Az “Egész napos divat-coaching” egy ténylegesen egész napon át tartó 5 órás divat-coaching program, ahol nem csak a ruhákat, fazonokat, cipőket, hajat és sminket beszéljük át, de jut idő a belső elakadások átbeszélésére is, ami segíthet a jövőben, hogy a megszokott ruháidtól eltérő új merészebb stílust is megengedhess magadnak, azaz egy olyan nőt is megmutass magadból, akit eddig nem mertél!

A közös átalakító napra rengeteg ruhával, kiegészítővel készülök, hogy ezek segítségével a saját stílusodnak megfelelő szetteket állíthassunk össze. Ezekről fotót is készítünk, hogy később segítségedre legyenek ha nincs ötleted egy-egy alkalommal mit ölts magadra.

A stílus kialakítás mellett rengeteg tippet és trükköt mutatok, hogyan lehet feldobni egy-egy ruhadarabot, mely színek és fazonok azok, amelyektől életre kelsz és melyek azok amik csak szürkítenek rajtad.

Ami a legfontosabb azonban, hogy ez nem “csupán” egy stílustanácsadás nap, hanem egy life-coachinggal egybekötött 6 óra. Ami reményeim szerint kívül-belül átalakít és a cél, hogy a ruháid önbizalmat adjanak számodra és úgy érezd, hogy igazán együtt élsz velük!  

Az 5 órás “Egész napos divat-coaching” szolgáltatás ára 65.000 Ft

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/XVPtxqhWRcTNzwg2A