Ajándék a lelkednek, kibontakozás a stílusodnak!

Shopping & Coaching divat-coaching szolgáltatás

A tömérdek mennyiségű üzlet és ruha között könnyen olyan darabokhoz nyúlunk, amit nem fogunk felvenni soha vagy már van egy hasonló a szekrényünkben.  Azután jönnek a végeláthatatlan kérdéssorok, kell ez nekem, illik hozzám, nem túl drága, jó minőség…? Sokszor az üzletben tökéletesnek érzett darabról végül kiderül egy két alkalom után, hogy mégsem az igazi, majd évekig a szekrényünk melyére süllyesztjük. Egy hozzáértő szakember segít kiigazodni a sok kérdés között, és azonnal visszajelez mely színek, fazonok a megfelelőek a számodra nem.

idezetes_shopping_facebook_1

 

“Rita hamar felismerte a rejtőzködő énemet és megértette,
hogy mi is az amire vágyom, profi módon nem tolakodva” – Judit

A “Shopping & Coaching” szolgáltatás egy 3 órás programot takar, ahol egy nagyobb bevásárlóközpontban célzottan körbejárjuk az előre egyeztetett stílusnak megfelelő üzleteket.

Ahhoz, hogy a vásárlás a leghatékonyabban történjen, én már előre lejárom a kiválasztott üzleteket, hogy tisztában legyek a kínálattal.

Az üzletekben mindketten válogatunk ruhákat és közösen megbeszéljük mi az ami jól áll, illik az alakodhoz, stílusodhoz és melyek azok a darabok amikre nincs igazán szükséged.

Majd ezek után az utolsó üzletben “leteszteljük” új tudásod, azaz itt már egyedül válogatsz össze 2-3 szett ruhát és ezeket beszéljük át közösen.

Ezek mellett a vásárlásba beiktatunk egy-egy olyan üzletet is, ahova nem szoktál járni, picit tágítva a stílusod/komfortzónád.

Képzett Life és Business Coach-ként fontosnak tartom, hogy a ruha és az egyén együtt működjön, mint egy önbizalom növelő eszközként használva a ruhatárat.

Mindezek segíteni fognak a jövőben, hogy ne vegyél olyan darabot amit nem hordanál vagy esetleg nem előnyös számodra. Sokkal célzottabban tudsz majd vásárolni és otthon ruha szetteket összeállítani magadnak. Azaz időt és pénzt tudsz megspórolni a jövőbeli vásárlásaid során!

A 3 órás “Shopping & Coaching” szolgáltatás ára 35.000 Ft

Az ajándékkártya megvásárolható a Gardrob üzletben személyesen:

1061 Budapest, Király utca 42.

+36-30-526-6816

hétfő – péntek: 11:00 – 19:00
szombat: 11:00 – 15:00
vasárnap: zárva

vagy Online átutalással:

https://forms.gle/PrXAGAk72tPKeGGg8