Gardrob VIP

Ha szeretnél egy intimebb hangulatban vásárolni a Gardrob-ban, és kipróbálni milyen az ha a figyelem teljes egészében rád összpontosul, akkor ez egy tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld. Itt nem csak egyedi ruhákat találunk Neked, hanem környezet tudatosan is vásárolhatsz hiszen a legtöbb ruhadarab általad tovább él. A program alatt a fókusz rajtad lesz és én “csupán” mint egy mankó végigkísérem a próbáid.

gardrob_vip_stock

A “Gardrob VIP” szolgáltatás egy 2 órás egyedi vásárlást takar, ahol csak mi ketten leszünk a Gardrob üzletben így ez a vásárlás számodra zavartalanul telhet el, ráadásul a kiválasztott darabokból még 10% kedvezményt is biztosítok számodra!

A vásárlásod alatt nem csupán ruhákat és kiegészítőket fogunk választani, de közösen átbeszéljük mely színek és fazonok számodra az előnyösek, folyamatos visszajelzéseket kapsz a felpróbált ruhákkal kapcsolatban.

Azonban ami számomra a legfontosabb, hogy nem csak a külsőddel, hanem belsőddel is végig foglalkozni fogunk. A 2 órás program a divat-coaching szolgáltatást is takarja, így közösen keressük majd a válaszokat, hogy tudsz igazán együtt élni egy-egy ruhadarabbal, mi az amit eddig nem mertél felvenni és mi akadályozott meg ebben.

A 2 órás “Gardrob VIP” szolgáltatás ára 25.000 Ft

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/tLSZkTFM6c7x8c3i7