Ajándék a lelkednek, kibontakozás a stílusodnak!

Személyre szabott egész napos divat-coaching szolgáltatás

Képzeled el, hogy minden reggel úgy indulsz el otthonról, hogy Te és a ruhád együtt éltek, ragyogást adtok egymásnak, érzed, hogy végre segítitek egymást, hogy nap mint nap egy új stílusú Nő indul el otthonról!

idezetes_egesz_napos_facebook_1

“Jó pár dologra rávilágított Rita, mind coach-ként mind divat tanácsadóként!
Nagyon hasznosnak találtam és jól éreztem magam!” – 
Csilla

Az “Egész napos divat-coaching” egy ténylegesen egész napon át tartó 5 órás divat-coaching program, ahol nem csak a ruhákat, fazonokat, cipőket, hajat és sminket beszéljük át, de jut idő a belső elakadások átbeszélésére is, ami segíthet a jövőben, hogy a megszokott ruháidtól eltérő új merészebb stílust is megengedhess magadnak, azaz egy olyan nőt is megmutass magadból, akit eddig nem mertél!

A közös átalakító napra rengeteg ruhával, kiegészítővel készülök, hogy ezek segítségével a saját stílusodnak megfelelő szetteket állíthassunk össze. Ezekről fotót is készítünk, hogy később segítségedre legyenek ha nincs ötleted egy-egy alkalommal mit ölts magadra.

A stílus kialakítás mellett rengeteg tippet és trükköt mutatok, hogyan lehet feldobni egy-egy ruhadarabot, mely színek és fazonok azok, amelyektől életre kelsz és melyek azok amik csak szürkítenek rajtad.

Ami a legfontosabb azonban, hogy ez nem “csupán” egy stílustanácsadás nap, hanem egy life-coachinggal egybekötött 6 óra. Ami reményeim szerint kívül-belül átalakít és a cél, hogy a ruháid önbizalmat adjanak számodra és úgy érezd, hogy igazán együtt élsz velük!  

Az 5 órás “Egész napos divat-coaching” szolgáltatás ára 65.000 Ft

Az ajándékkártya megvásárolható a Gardrob üzletben személyesen:

1061 Budapest, Király utca 42.

+36-30-526-6816

hétfő – péntek: 11:00 – 19:00
szombat: 11:00 – 15:00
vasárnap: zárva

vagy Online átutalással:

https://forms.gle/CVbDwLgiTpBJuVAk9