Egész napos divat-coaching

Ez az élmény teljesen személyre szabott! Képzeled el, hogy minden reggel úgy indulsz el otthonról, hogy Te és a ruhád együtt éltek, ragyogást adtok egymásnak, érzed, hogy végre segítitek egymást, hogy nap mint nap egy új stílusú Nő indul el otthonról!

Szeretnéd, ha egy egységet alkotnál a ruháiddal?

atalakitonap_stock_all_1_1

Az “Egész napos divat-coaching” egy ténylegesen egész napon át tartó 5 órás divat-coaching program, ahol nem csak a ruhákat, fazonokat, cipőket, hajat és sminket beszéljük át, de jut idő a belső elakadások átbeszélésére is, ami segíthet a jövőben, hogy a megszokott ruháidtól eltérő új merészebb stílust is megengedhess magadnak, azaz egy olyan nőt is megmutass magadból, akit eddig nem mertél!

A közös átalakító napra rengeteg ruhával, kiegészítővel készülök, hogy ezek segítségével a saját stílusodnak megfelelő szetteket állíthassunk össze. Ezekről fotót is készítünk, hogy később segítségedre legyenek ha nincs ötleted egy-egy alkalommal mit ölts magadra.

A stílus kialakítás mellett rengeteg tippet és trükköt mutatok, hogyan lehet feldobni egy-egy ruhadarabot, mely színek és fazonok azok, amelyektől életre kelsz és melyek azok amik csak szürkítenek rajtad.

Ami a legfontosabb azonban, hogy ez nem “csupán” egy stílustanácsadás nap, hanem egy life-coachinggal egybekötött 6 óra. Ami reményeim szerint kívül-belül átalakít és a cél, hogy a ruháid önbizalmat adjanak számodra és úgy érezd, hogy igazán együtt élsz velük!  

Az 5 órás “Egész napos divat-coaching” szolgáltatás ára 65.000 Ft

Ha a szolgáltatás felkeltette érdeklődésed, töltsd ki regisztrációs ívünket:

https://forms.gle/XVPtxqhWRcTNzwg2A