Ezek az én stílus szabályaim önmagammal szemben…

…melyek néha egyeznek a mindenki által elfogadott irányokkal, de olykor teljesen eltérnek tőle. Mára már sikerült valamelyest megismerkedtem magammal kívülről-belülről és ebből fakadóan nem a trendi divatos eldobható darabokat részesítem előnyben, inkább van egy alap szettem amiből öltözködöm. Ezek általában jó minőségű ruha darabok, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy újonnan vásároltam volna a méreg drága holmikat.

Alapvetően nem változtatom meg évszakonként  a stílusom, ettől még a ruháim hangulata merőben eltérnek egymástól. Általában nem viselek két színnél többet, maximum ha farmernadrág van rajtam – az a harmadik szín.  Ha valamilyen mintás holmit veszek fel, akkor a többi ruhadarab visszafogott. Vannak olyan ruhák amiket soha nem viselek, sem otthon sem az utcán és ez a jó öreg mackó ruha! Sosem viselek túl sok kiegészítőt. Ha fülbevaló van rajtam, akkor egy finom gyűrűt veszek fel, vagy egy apró fülbevalóhoz egy hangsúlyos karkötőt. Nem keverem az ezüstöt az arannyal. Nem érdekel mi a divat, azt veszem meg és fel amitől egyszerűen jól érzem magam. Ritkán választok megegyező táska és cipő színt, a letisztult egyszerű ruháimat színes kiegészítőkkel dobom fel, ilyenkor télen akár egy kesztyűvel, sállal. Sosem hagyom, hogy a ruhám nagyobb ámulatot keltsen mint én magam. Szeretek erőteljes színű cipőket, kiegészítőket viselni, vagy egy erős rúzst, de akkor a többi dolog semleges, visszafogott rajtam. Egy hangsúlyos kiegészítő, smink vagy ruhadarab általában megtalálható rajtam.

  1. hálásan köszönöm, hogy megosztod az érzékeny gondolataidat, amit mosolyogva olvasgatok, és szíven talált az a fínom és bájos tanácsadás, amin lehet érezni, hogy szeretetből teszed, és csak úgy kiírod magadból…

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: