Gardrob arcai

Erre az évre sajnos már nem fért bele, hogy mindenkivel tudjak találkozni a jelentkezők közül (akivel elmaradt a találkozónk azzal jövőre bepótoljuk). Arról nem is beszélve, hogy az idő is zordabb arcát mutatja, így az utcai fotózást ez a tényező is gátolja! Nagyon köszönöm minden hölgynek, hogy eljött hozzám, rengeteget tanultam tőletek. Megtanultam, hogy nagyon apró léptekkel lehet megtalálni az utat a lelketekhez, hogy egy-egy ragyogó szempárból mennyi erőt és hitet tudtam meríteni. Hogy nem kellenek nagy csodák, csak finom hangolódás, hogy a ruhák és Ti egymásra találjatok.

Mindannyiótok egy csodálatos nő!

80959610_521434915114841_3749911774061658112_n

Egyszer megkérdeztem valakitől – létezik számodra olyan nő, akit nem nézel meg? A válasz az volt nem, mivel minden nőben találok valamilyen szépséget!

És ez a valaki egy férfi volt, úgyhogy higgyetek neki! Ahány nő létezik a világban úgy annyiféle szépség is!

79833930_510801786187293_6840262952533098496_n

Tapasztalataim szerint tömérdek mennyiségű negatív hasonlattal igyekeztek önmagatokat lehúzni, megsemmisíteni. Ezek közel sem pozitív önkép jellemzések voltak. Azonnal kizártam minden alkalommal, több okból is, először is azért, mert sohasem volt igaz, soha senkinél, másodszor pedig azért, mert a szépségetekre összpontosítottam és azt igyekeztem láttatni veletek a ruhák, kiegészítők segítségével. Kemény dió volt ezt elkezdeni feszegetni, de igyekeztem ezt olyan finoman megtenni, mint amikor egy vékony jéghártyán tesszük meg az első lépést és amikor megbizonyosodtunk róla, hogy elbír minket, onnantól már nagyobb biztonsággal lépdelünk tovább. Úgy hiszem minden esetben sikerült egy kis rést ütnöm a kőkemény meggyőződésekben. Mindenkit igyekeztem úgy elengedni, hogy legalább egy-két biztos kiindulópont meglegyen az új út irányába. Élveztem minden percét, ahogy a szettekben megszeppenve, majd szép lassan Önmagatokkal megbarátkozva néztetek a tükörbe, és egyre csillogóbb szemekkel tettétek mindezt.

Köszönöm Nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: