A kevesebb néha több!

Ahogyan régebben a sok színt és fazont is mellőztem az életemből, úgy az ékszereknek sem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Mindaddig amíg a fotók kedvéért fel nem vettem jó néhányat. Stílusában, árnyalatában és hosszúságában különböző fülbevalókat kezdtem el hordani és rájöttem, hogy ha ezeket a kiegészítőket is tudatosan használjuk, akkor nem elvesz, hanem öltöztet. Persze itt sem szabad elfelejteni az aranyszabályt: a kevesebb néha több! 

Ne azért vegyünk fel akármilyen ékszert, hogy AZ tündököljön helyettünk. Nyilván vannak hangsúlyos darabok amik vonzzák a tekintetet, de ez nem azt jelenti, hogy mi láthatatlanokká váljunk. Egy fülbevaló által megváltozik az arcod karaktere – ez nem kérdés – azonnal egy más nő néz vissza a tükörből ha beteszel egy fülbevalót. Az a kérdés, hogy Te melyik nővel tudsz azonosulni, vagy melyikre vágynál igazán, akit szeretnél megélni.

Mutatok nektek néhány példát, hogy jobban el tudjatok Ti is igazodni, de ha eljöttök a teljes körű divat-coaching szolgáltatásomra, akkor bővebben át tudjuk ezt is beszélni.

Ovális arcú Jessica Parker – akinek ilyen típusú arca van, az szerencsés hiszen ő szinte minden típusú fülbevalót viselhet. (klipsz, csepp, lógós, pötty)

2202CA32-4F3E-4FF4-8FD5-3340516260FD

Szív alakú arcúaknak (Reese Witherspoon) leginkább a háromszög alakú vagy az alul hangsúlyos fülbevalók a megfelelőek.

8716DBFA-9A10-46F2-840F-4C84D975C75F

Gyémánt arc: Jennifer Lopez, az ilyen arcú hölgyeknek a hatalmas fülbevalókat sem kell mellőzniük és bátran viselhetnek, nem csak hosszút, de tömöret is.

D8EFAA9D-59F1-477E-B3B6-1FE486939D92

A kör alakú arcú Selena Gomez. A lógós fülbevalók hosszítják az arcot vagy a szögletesek nem kerekítenek jobban, de ha valaki nagyon vágyik a kerek fülbevalóra akkor legalább legyen vékony és ne tömör.

A9575445-71EC-4623-AF9E-12AFBC0FD06D

Szögletes arcú: Demi Moore Itt inkább a kör alakú formák előnyösebbek, ha lógós akkor is jobb, ha apró gyöngyökből áll vagy legyen valamilyen kerek ív a fülbevalóban.

E9FEB3DA-0E3F-49CB-B334-4BFDA3EB392B

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: