Az igazi stílus nem pénztárca kérdése…

…hiszen aki ismeri a Gardrob üzlet kínálatát, pontosan tudja, hogy akár pár ezer forintért is igazi kincsekre találhat nálunk. Egy-egy aktuális ruha szett fotózás alkalmával igyekszem mindig több stílust megmutatni, akár a magas prémium kategóriák közül is, hogy bebizonyítsam – ha vágyunk a ruhák által beteljesedni, akkor azt nem csak sok pénzből lehet megtenni. 

Sok olyan visszatérő vendégem van, aki anyagilag cseppet sincs rászorulva, hogy “használt ruha” üzletben vásároljon, azonban még ha külföldön is él, ahol sokkal nagyobb a ruhaválaszték, nem hagyja ki a Gardrobot – ha ismét Budapesten jár – hiszen tudja, hogy itt igazi kincsekre lelhet és bizony azt is elárulták nekem, hogy nagyobb becsben tartják az így szerzett táskákat, ruhákat, mint azokat, melyekért csak besétáltak egy-egy márkaüzletbe és “vadászat” nélkül találtak rá.

Mára megváltozott a használt ruha üzletek közönsége is, hiszen míg évekkel ezelőtt ez akár még “ciki” is volt ilyen üzletben vásárolni, mára a környezettudatosság része az életünknek. Nem csak a szelektív hulladékgyűjtéssel, vagy éppen a húsmentes étkezéssel, de a használt ruhák körforgásban tartásával is kíméljük a földet és nyersanyagait.

Divat-coachként azonban luxusmárkák helyett ügyfeleimre először mindig egy pár ezer forintos farmert és egy hasonló árú pólót adok. Hogy miért? Mert innen tudunk elindulni, hogy mi az ami igazán ő. Célom, hogy közösen megtaláljuk azt a stílust ami igazán az ügyfelemet tükrözi és ez nem márkafüggő. Mert a szépség mindig belülről fakad és ha jól haladunk, a folyamat végére mindenki rájön, hogy igazából egy ruhának nem az ára befolyásolja azt, hogy stílusosak legyünk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: