Új divat-coaching szolgáltatásaim!

A nyarat egy nagyon intenzív ötleteléssel töltöttem, ami abból eredt, hogy szerettem volna megtalálni a módját hogyan tudnám még jobban átadni azt a tudást és sok-sok tapasztalatot amit az évek alatt felhalmoztam munkám során.

Évek óta segítek Nektek, mind a Gardrob üzletben, mind a különböző közösségi oldalakon, ruhák kiválasztásában, stílus tanácsadásban, de valahogy ennél mélyebbre szerettem volna ásni. Nem csupán a ruhákkal és stílus tanácsadással foglalkozni, hanem ezek lelkünkre történő hatásával is. Saját magam életében tapasztaltam meg, hogyan segített a több száz stílusú szett, amit magamra öltöttem egy-egy fotózás alkalmával, kilépni saját komfortzónámból. Hogyan vált egyre tudatosabbá öltözködésem, ami átsegített a nehezebb időszakon.

Ez irányú érdeklődésem már több éve tart, így szép lassan az érdeklődésből szakmai tudás lett. Szerettem volna egy biztos tudással hátam mögött felépíteni új koncepciómat, amit én egy szóval divatcoaching-nak nevezek. 

Így ma már, mint végzett stylist, life és business coach egy biztos szakmai tudással tudok a hozzám érkezőknek segíteni. Rájöttem, ahogy a coaching is az erősségeinkkel foglalkozik és arra építkezik, azaz nem megváltoztatni akar, hanem rávezetni saját lehetőségeidre, ami benned és a testedben rejlik, pontosan így van ez a ruhákkal is. Ha jól használjuk őket, akkor a pozitív adottságainkat emeljük ki a kevésbé pozitívval szemben. Így ha a ruháinkat, kiegészítőinket tudatosan önmagunk segítségére használjuk akkor az egész életünkön át egy támogató barát válik belőle és nem ellenség. Viszont, ha nem jól használjuk őket, akkor folyamatosan kitesszük magunkat egy belülről áradó elégedetlenségnek, stressznek, ami azonnal láthatóvá válik a külvilág számára is

Ennek megfelelően a nyáron kidolgoztam 4 különböző szolgáltatást:

He felkeltette bármely szolgáltatás az érdeklődésed, javaslom, hogy első körben olvassátok el a blogon a szolgáltatások részletes leírását. Ezekből kiderül, hogy számomra a legfontosabb kiindulási pont a megrendelő személye lesz és a ruhákkal való kapcsolata. Milyen jellegű elakadásai vannak az öltözködésében, ezt hogyan éli meg – színeiben, fazonjaiban segítségére leszek, majd közösen felkutatjuk az elakadás valós okát. Én senkit nem fogok megváltoztatni, inkább csak megismertetlek önmagaddal, hogy egy szélesebb látószögből tudd magad látni és láttatni amiben a ruhák lesznek segítségünkre!

 

Boldog átalakulást mindenkinek!

Rita

 

(Fotó: Kovács Bea)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: