Szimpli

A Szimpli című filmet elsősorban annak a hölgynek ajánlom, aki a Gardrobban „vendégeskedett”, amikor is belépett Bori a down-szindrómás lány anyukájával hozzám. Meg van a megszokott ülőhelye az üzletben, de mivel azt egy táska foglalta el, nem teketoriázott, megpróbálta odébb tenni öt cetivel, majd leülni. Kettőt sem volt időm pislogni, mire a „kedves” hölgy kikapta kezéből a nagyon értékes táskáját, és egy barátságtalan pillantást vetett Borira.

Bori az a lány, aki mindenkinek mosolyt csal az arcára, amíg próbálja türelmesen kivárni, hogy végre befejezze anyukája a nézelődést. A pasiknak mindig azt mondja, szép fiú vagy a lányoknak meg, hogy szép lány, tőlem pedig meg szokta kérdezni ettem-e fagyit és hogy fáradt vagyok-e. Nem tudok csak elcsépelt mondatokat leírni sajnos. Fájdalmas és bicskanyitogató volt ez a szituáció számomra. Borzasztó szomorú tény, hogy ennyire nem vagyunk elfogadóak semmilyen mássággal szemben.

Ez a film egy fogyatékos fiúrál szól és annak bátyjáról. Olykor vicces helyzetekbe kerülnek, de igazából egy nagyon megrázó film.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: