Egy éves lett a blog!

 

Immár egy éve csináljuk a blogot Andival. Sok nevetésen és síráson vagyunk túl. Rengeteget tanultam magamról, az üzletről és persze a kedves Vevőimről is. Rengeteg szeretetet kaptam azáltal, hogy én is nyitottabb lettem felétek.

Sokszor a rossz periódusaimban arra gondolok, nincs semmi értelme ennek az egésznek, inkább nem is folytatom. De ilyenkor mindig kapok egy pozitív visszajelzést, ami erőt ad. Nagyon sok munka van mögöttünk és olykor nem is azzal a nagy örömmel állunk neki egy-egy fotózásnak, de megnézzük a végeredményt és arra jutunk megéri csinálni. Folyton abszurd helyzetekbe kerülünk munka közben, az öltözős-vetkőzös szituációkról nem is beszélve.

Én mindig azt mondom, eltelt egy év és semmire nem jutottam, sem magammal sem az üzlettel kapcsolatban. De ilyenkor jön Andi fejmosása, és felsorolja mi minden történt velünk. Valóban így van! Amik meg nem változtak, azok nem is fognak, hacsak nem lépek kettőt jobbra az állandó bal helyett.

Nagyon érdekes volt visszanézni ezt a tízezer fotót. Minden egyes képnél eszünkbe jutott, ami akkor történt velünk, hogy éppen ki bántott vagy miért nevetünk, vagy miért álcázom magam napszemüveggel egy átmulatott éjszaka után. Mi nagyon jót szórakoztunk mindezek ellenére, remélem Nektek is tetszeni fog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: