Hol találjuk meg a nagy Őt?  

Sokan voltunk már abban a helyzetben, amikor annyira kilátástalannak hittük megtalálni azt a férfit, akit nekünk szánt a sors, úgy éreztük nem talál ránk soha a szerelem. Barátoktól, rokonoktól érkeztek a segítő szándékú mondatok: “Jön, ha itt az ideje” vagy a kedvencem “Biztos nem vagy elég nyitott”.

Igaz manapság nyitottnak kell lenni mindenre. Rengeteg lehetőség van már ismerkedni, applikációk, társkeresők, közösségi programok egyedül állóknak… Kedvünkre “halászhatunk”, csak arra az egy aranyhalra kell rátalálnunk. Ott vannak a telefonra letölthető társkeresők, amit mindenki máshogy és másért használ, van aki a szerelem reményében húz jobbra, ki pedig egy kellemes este kedvéért csak..Nagy szerelmek és más jellegű kapcsolatok is köttettek ott már. Sokan elzárkoznak előle, mert annyira személytelennek érzik. Kérdem én, a régi időkben, amikor a szülők választották ki a házasság kötésre szánt partnert, az nem volt személytelen? Csak éppen ez volt a szokás, így elfogadta a társadalom. Nem szerelemből házasodtak az emberek, de idővel megszerették egymást.

Szerintem az egyedülállók körében a társkereső vagy egy applikáció használata sokszor csak idő töltés is. Csetelni, kommunikálni, lefoglalni magunkat az egyedül töltött estéken. Érdemes mindent kripóbálni, hogy a tapasztalás által tudj dönteni, melyik is a te asztalod.

Hogy igaz vagy sem, de sokszor mondják, a szerelem nem fog becsengetni hozzád… de ki tudja?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: