Barátok

Kik a barátok? Én barátnak hívom azokat az embereket, akik nélkül kevesebb lennék. Ezek lehetnek gyerekként vagy később köttetett emberi kapcsolatok. A lényege, hogy múlhatnak az évek, jöhetnek a pasik, mi mindig ott vagyunk egymásnak. Sajnos sok olyan barátom van, akikkel akár egy évben egyszer vagy egyszer sem találkozom, de mindig ugyanott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Pont a blog kapcsán egy gyerekkori barátnőm írt rám és szerintem tizenegy-két éve nem beszéltünk és nem tudtunk egymásról. Most mikor leültünk két pohár bor mellé, pont ott folytattuk, ahol régen abbahagytuk. Ugyanúgy vihogtunk, mint tizenévesen és rájöttem, hogy a fő vonalakban nem változik az ember. Persze történnek jó és szomorú dolgok, amik emelnek vagy taszítanak rajtunk, de ugyanazok a hülye gyerekek voltunk ott újra együtt. Nagyon jó volt veled az az este Orsi!!!

Sok fiú barátom is van, mert fiúkkal nőttem fel a bátyám miatt és sokat fociztam és verekedtem. Nekem velük egyszerűbb megértetnem magam még a mai napig is. Sokszor titokban nézem a fiúk bandázását, ha éppen egyedül ülök be valahova és folyton mosolyognom kell rajtuk, mert úgy tudnak röhögni együtt, hogy azonnal felvidítanak és rájövök, ugyanazt csinálják, mint mi nők, csak egy picit másként. Na persze, az összes fiú barátom csaja utált és nyilván én is őket. Élveztem, hogy sokkal jobban a bizalmukba fogadtak, mint a saját barátnőiket. Tudtam a sok kis apró stikliről és persze ők is az enyémről. Nyilván ez mára egy leheletnyit változott.

Ha több igaz barátod van, és esetleg azon töprengenél, ki is az igazi, akkor erre az a válaszom mind és mind másért. Kicsit ez olyan, hogy melyik gyerekem a kedvesebb? Az összes, csak valahogy máshogy.

Barátok nélkül nem teljes az élet, úgyhogy minden kis konfliktust érdemes megoldani, mert nélkülük kevesebbek lennénk.

26857196_10208993809642157_1299764056_n

26913564_10156044919113584_1060881105_n

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: