Otthon

Miután elköltöztem a szülői házból, sokáig úgy hozta az élet, hogy mindig az aktuális barátomnál laktam. Amikor pedig a jelenlegi lakásba beköltöztem egy darab szivacsom volt és kész.

Így visszagondolva igazán vicces lehetett a barátaimnak ez a minimál stílus. Ezt sokszor szóvá is tették, de akárhogy is próbálkoztam, valahogy nem sikerült a saját otthonomat megteremtenem. Vettem bútorokat, aztán fél év múlva megutáltam őket és mindet eladtam. Szerintem ez is olyan, mint amikor valamit erőből akar az ember csinálni és nem belülről jön. Szóval talán eltelt 2 év is, mire rendeződtem kívül-belül és akkor egyszer csak úgy jött magától az egész.

Szép lassan tele lett a lakásom számomra kedves tárgyakkal, vettem bútorokat és szépen lassan belaktam. Szeretek nagyon itthon lenni, olvasgatni vagy csak úgy a kanapén elheverni.  Sokat ülök a gép előtt, ezt is többnyire itthon teszem. Sok idő volt mire eljutottam lélekben oda, hogy meg tudtam teremteni az én kis elvarázsolt otthonomat, amiben már tényleg jól érzem magam.

IMG_4001

IMG_4037

IMG_4108

Fotó: Marosvölgyi Andrea

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: