Ami a színfalak mögött zajlik

Azon kívül, hogy egy üzletként működik a Gardrob a ruhák és a vevők jönnek-mennek, rengeteg szép és megható pillanatot éltem már meg az asztalkám mögött állva, amiktől a mai napig libabőrös leszek. Vannak olyan hölgyek, akik évek óta bejárnak és csak köszönési kapcsolat van közöttünk, de egyszer csak történik valami, elhangzik egy szó vagy egy mondat és valami ott, akkor, abban a pillanatban átalakul. Hogy mivé, magam sem tudom, egy meghitt bensőséges pillanattá. De az is lehet, hogy ez az állapot csak addig a percig él, viszont ez annyira mély, hogy örökre megmarad.

Sok könny és bánat is volt, és persze rengetek kacagás is. Volt egy hölgy, akivel másodszor találkoztam az üzletben, majd megjelentek az ismerősei is az üzletben és egy kis teadélután alakult ki. Mikor ketten maradtunk az üzletben, folytattuk a beszélgetést. Mikor kinyitottam az ajtót számára, még mindenhez kitartást kívántunk egymásnak és megszórítottuk egymás kezét hozzá. Akkor ott én egy olyan lelki kapcsolódást éltem meg, hogy még ma is belekönnyezem.

De olyan is van, hogy akkora a káosz az üzletben, hogy nem látszódom ki a ruhakupac mögül, 6 dolgot csinálok egyszerre és az éppen ott álló úrnak csak fél pár cipőt adok vissza. Pár perc múltán vissza lép a másik feléért, és ahogy megkapja ezt, a nála lévőt nem találjuk, nevetésben törünk ki.

Van olyan hölgy is, aki igaz ritkán jár be, de olyankor is inkább az ajtóban szolgálom ki, mert magas az üzlet lépcsője. Vele nagyon egy húron pendülünk és igazán jókat mulatunk.

És persze napestig mesélhetném a történeteket. Szeretek nagyon beszélgetni az üzletben, kár, hogy nincs mindig lehetőségem rá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: