Elutazom Indiába

Amióta az eszemet tudom, vágyódom erre a helyre. Egy furcsa, megfoghatatlan vonzódásom van az ott élő emberek, misztikus világuk iránt. Most még nem tudom, hogy ha már valóban ott leszek, hogyan fog rám hatni, de hamarosan kiderül.. Ráébredtem arra, hogy elég a „majd egyszer talán”ból, nem, nincs tovább, csak és kizárólag a most van, ezt mindig elfelejtjük.

Nem szeretnék több elszalasztott lehetőséget és pillanatot az életemben, azért mert nem vagyok elég bátor, hogy meglépjem, amit szeretnék. Rá kellett ébrednem arra, hogy minden perc, amit nem élünk meg az életünkben, pótolhatatlan veszteség, legyen szó önmagunkról, vagy Valakiről. Mostmár, hogy csak pár nap van hátra az indulásomig, borzasztó izgatott vagyok. Valahogy nagyon mélyen elindult bennem egy érzés, valami egészen furcsa, megfoghatatlan vágyódás, olyan, mint amikor gyerekként számolod vissza a napokat karácsonyig.

És, hogy miért egyedül? Mert erre vágytam, csak én meg Ő! Eljött a pillanat, meg kellett lépjem azt, amiért oly régóta sóvárgok. Elutaznom INDIÁBA!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: