A legfalatnyibb ruhadarabjaink

Ha egy nehéz hét van a hátam mögött és meg szeretnék nyugodni, ellazítanám a testem, olyankor a legjobb, ha valamilyen vízbe merítkezem. Lehet az akár egy fürdő is itt Budapesten vagy bepattanok a kocsiba és leugrom a Balatonra. Mindegy, csak víz legyen.

Szóval a nagy kérdés: a megfelelő fürdőruha. Ez számomra legalább olyan kényes téma, mint a fehérnemű, ráadásul nem csak nyáron, mivel egész évben szükségem van rá a víz imádatom miatt. Imádok a forró kültéri medencében ülni este, sötétben, főleg amikor havazik. Lélegzetelállító látvány!

Tehát a választás nem könnyű, mert legalább egy évig biztos, hogy hordani fogom. Sajnos a legtöbb fehérnemű-fürdőruha üzletben azt tapasztalnom, hogy nincs megfelelő fazon és méret számomra és sok esetben az eladók nem rendelkeznek elég szakértelemmel ahhoz, hogy a megfelelő méretű darabot tudják ajánlani. Ezenfelül ott van az a rengeteg kérdés, hogy milyet válasszak: szivacsost vagy szivacs nélkülit, széles vagy vékony pántos bugyit, egy színűt vagy mintásat? Mi áll nekem igazán jól? Én itt is, mint minden más ruhaneműnél azt mondom, hagyjuk az elméleteket, hiszen a legfontosabb próbálni, próbálni, próbálni. Szerintem, mint az egyéb ruháknál is, egy nőnek fontos, hogy ne csak egy fürdőruhája legyen, hiszen azt is olyan jó cserélgetni. Minden szín, minta, fazon máshogy áll. Más áll jobban, amikor már jól le vagyunk sülve és más, amikor még csak kezdődik a nyár. Emellett egészségügyi szempontból is fontos, hogy több legyen, mert például én is sajnos az a típus vagyok, aki nagyon hamar felfázik, ezért a bikini alsómat mindig lecserélem szárazra, hogy ne okozzon semmilyen problémát. Ezt egyébként kevesen tudják, mennyire sokat számít.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ráleltem egy üzletre, ahova töretlenül visszajárok. Ott vásárolom a fehérneműimet is és a fürdőruháimat is, mert máshol még nem találkoztam náluk hozzáértőbb eladókkal, ezért hűséges is maradok hozzájuk.

 

Fürdőruha: Esther fehérnemű

Fotó: Marosvölgyi Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: