Szenvedélyem, a napszemüveg

Vannak olyan kiegészítők vagy ruhadarabok, amiknek a gyűjtője vagyok. Ilyen például a napszemüveg.

Évszaktól függetlenül szeretem hordani őket, mert öltöztetnek. Régen inkább azért hordtam előszeretettel, hogy elbújhassak mögé, de ma már csak a szenvedély vezérel.  Órákig tudok napszemüvegeket próbálni és amikor Olaszországban járok a nővéremnél, sosem térek vissza egy-egy új darab nélkül.

Egy napszemüvegben sok féle arcodat tudod megmutatni: elegáns, komoly, bohókás, szexi, gyermeki, visszafogott. Manapság rengeteg stílusban, formában, színben kapható. Régen sosem értettem, hogy miért nem elég valakinek egy belőle, de most már pontosan tudom. Mikor reggel az ajtóban állok a tükör előtt, az aktuális ruhámhoz próbálom a napszemüvegemet, mert higgyétek el nekem, minden ruhához más napszemüveg dukál.

Nekem vannak úgynevezett  játszós napszemüvegeim is, amit ha vízpartra megyek, akkor viselek, mert borzasztóan féltem a komolyabb darabokat, nehogy elveszítsem vagy esetleg ráüljek es eltörjenek.

Ugyanígy vagyok a szemüvegkeretekkel is és bár abból még nem rendelkezem olyan szép gyűjteménnyel, ott inkább a visszafogott, letisztult darabokat kedvelem. Akárki, akármit mond, a napszemüveg öltöztet és ugyanúgy mint a színes táskák, cipők, feldobják a szettünket.

Ha reggel kilépek az ajtón és nem érzem a legtökéletesebbnek a ruhát, amit kiválasztottam magamnak, csak feldobom a napszemüvegem és máris mindent szebbnek és jobbnak látok benne.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: