Pár szó rólam

Ki is az a lány a pult mögött? Aki már tíz évesen is ott állt. Persze, nem a Gardrobban, de az egész mégiscsak akkor kezdődött.

A Gardrobbal 10 éve van közös történetünk vagyis néhány évvel több. De tíz éve vált igazán szorossá a viszonyunk, amikor az akkori tulajdonosoktól átvettem az üzletet. Emlékszem a pillanatra, amikor először léptem be az üzletbe tulajdonosként. A világ legszerencsésebb emberének éreztem magam és ez azóta is tart. Bár voltak kitérők, de igazából már tíz évesen kiderült – amikor a szüleim ruha üzletében tébláboltam pörgős szoknyájú kislányként – hogy a ruháknak, a divatnak és nekem még hosszú közös történetünk lesz .

Ezért aztán nem kérdés, hogy követem -e a divatot. Mármint elméletben. Gyakorlatban már annál kevésbé. Mindig úgy vásárolok, hogy, ami megtetszik azt megveszem, de nagy valószínűséggel, azt még három év múlva is hordani fogom. Én nem vagyok annak a híve, hogy minden áron kövessük a divatot, függetlenül attól, hogy jól áll-e nekünk vagy sem. A vevőimnek is mindig azt ajánlom, hogy azt vegyék meg kiegèszítőkben, ruhában, amiket a sajátjuknak éreznek. De a határokat mindig feszegetni kell mindenben, ne szalasszuk el éppen a hangulatunknak és korunknak, megfelelő lehetőségeket. Majd, mikor hetven évesen a tükörbe nézünk, ne az a gondolat fogalmazódjon meg, miért is nem öltöztem bátrabban fiatalon? 

Talán én nem is a divatot követem vagy keresem, én megjelenni szeretek, legyen szó egy farmer-tornacipő-póló szettről vagy akár egy elegáns összeállításról. Számomra a lényeg, hogy stílusosan tudjam viselni, ami épp rajtam van. 

Emellett imádok enni itthon és külföldön. Az ételekben is a letisztultságot szeretem, ahogy a divatban. Mindennek a maga ízét szeretem érezni és milyen furcsa, de párhuzamot lehet vonni ezzel az élet számos területén. Az emberekben is azt szeretem, amikor nincs sallang, nem egy állarcot viselnek, csak a maguk valójában, vállalva minden jót és rosszat. Emiatt, akik nem ismernek, sokszor nyersnek gondolnak az őszinteségem miatt.  Tudom, mèg csiszolnom kell a fejemben megszületett mondatokat, de mégis ebben hiszek, az egyszerű és letisztult valóságos dolgokban. Ahogy az életben, úgy a divatban is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: